Υποστήριξη έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είμαστε δίπλα σας και στη διάθεση σας για να αποκαταστήσουμε την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Τι μπορεί να πάει στραβά;

 

3d-help-clip-art

 

Αντιμετώπιση περιστατικών hacking

Οι hackers σαρώνουν το διαδίκτυο ψάχνοντας για την επόμενη ιστοσελίδα-στόχο. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχουν στοχεύσει στη σελίδα σας η οποία μπορεί να είναι προστατευμένη με όλα τα σύγχρονα αμυντικά όπλα του ηλεκτρονικού πολέμου αλλά θα μπορούσε παρόλα αυτά να υποστεί πλήγματα από συνεχείς επιθέσεις. Στο to-site-mou.gr έχουμε τα ραντάρ μας ανοιχτά για να εντοπίζουμε τους εχθρού του site σας και θέτουμε σε λειτουργία όλους τους προληπτικούς και αποτρεπτικούς μηχανισμούς.

 

Αντιμετώπιση καταστροφικών γεγονότων

Αν έχετε αναλάνει μόνοι σας τη διαχείριση και ενημέρωση του site υπάρχει πιθανότητα άθελα σας να προκαλέσετε κάποιο καταστροφικό γεγονός. Οι διαδικασίες ελέγχου μας διασφαλίζουν ότι θα γίνει ανίχνευση της καταστροφής και επαναφορά στην τελευταία κατάσταση επιτυχούς λειτουργίας*.

 

Είναι σημαντικό για τη καλύτερη διάγνωση προβλημάτων και ταχύτερη αντιμετώπιση των καταστροφικών γεγονότων να μας αναφέρετε άμεσα τις όποιες δυσλειτουργίες παρατηρείτε οι ίδιοι ή σας αναφέρουν οι επισκέπτες σας.