Υποστηριξη & Συντηρηση Ιστοσελιδας

Η σελίδα σας είναι έτοιμη και βρίσκεται στον “αέρα” ώστε οι επισκέπτες σας να έχουν πρόσβαση αυτή. Η εργασία μας δεν σταματά εδώ καθώς φροντίζουμε συνεχώς για την καλή λειτουργία και κατάσταση της ιστοσελίδας σας.

2000px-Tools-spanner-hammer.svg

Αναβαθμίσεις

Το λογισμικό που “τρέχει” το site σας ενημερώνεται συνεχώς και εμείς φροντίζουμε ότι θα είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την απόδοση και την ασφάλεια του.

 

Συντήρηση

Το site σας είναι μια μηχανή που όσο περισσότερο χρησιμοποιείται τόσο περισσότερη συντήρηση χρειάζεται για να λειτουργεί καλά. Στο to-site-mou.gr έχουμε εντάξει τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας στις σημαντικές υπηρεσίες που θα κάνουν το site σας καλύτερο.

 

Ασφάλεια

H ασφάλεια του σάιτ σας είναι θεμελιώδες στοιχείο της καλής λειτουργίας του και εξασφαλίζει την αποδοτικότητα του, τη γρήγορη φόρτωση, την εξυπηρέτηση των χρηστών αλλά και την ασφάλεια τους. Στο to-site-mou.gr διεξάγουμε καθημερινούς ελέγχους ασφάλειας, λαμβάνουμε τα μέτρα ασφαλείας και συντηρούμε κατάλληλα τον ιστότοπο σας.

 

Λήψη αντιγράφων ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι πολύ σημαντικά καθώς εξασφαλίζουν ότι αν κάτι πάει στραβά θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας του σάιτ σας. Στο to-site-mou.gr λαμβάνουμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του σάιτ σας.